Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De beste vakantiehuizen dichtbij Tomorrowland

Tomorrowland is al jarenlang een populair festival vanwege de prachtige podia en enorme diversiteit aan artiesten die er spelen. Deze spelen allerlei muziekgenres: van pop tot aan rock, hiphop en zelfs metal. Het festival trekt mensen vanuit allerlei verschillende landen en van elke leeftijd. Geniet volop van de ervaring door een vakantiewoning dichtbij Tomorrowland te boeken!

De beste vakantiehuizen dichtbij Tomorrowland

Voor veel muziekliefhebbers is Tomorrowland het beste moment van het jaar. Tomorrowland is een jaarlijks evenement in België waar je met vrienden naartoe gaat om te genieten van de muziek en om te dansen. Het is een unieke ervaring om naar het festival te gaan en het is nog leuker als je een vakantiehuisje hebt om te verblijven. Door een vakantiehuisje te boeken kun je de volgende dag heerlijk uitslapen en vermijd je het regelen van een saaie overnachting in een druk hotel in de omgeving. Een hotel is ook helemaal niet gezellig wanneer je met een vriendengroep gaat.

Je hebt verschillende opties om een vakantiehuisje in de provincie Antwerpen in België dichtbij Tomorrowland te boeken. Je kunt bijvoorbeeld een appartement huren, maar ook een chalet of een vakantievilla. Voor welke accommodatie je kiest is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren, het aantal mensen dat je meeneemt en jouw budget. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het eenvoudig boeken van een ideaal vakantiehuisje dichtbij Tomorrowland. 

Wat maakt het Tomorrowland festival zo populair?

Het Tomorrowland Festival heeft voor het eerst plaatsgevonden op zondag 14 augustus in 2005. Inmiddels is het zo populair geworden omdat het een speciale ervaring biedt. Het festival heeft een unieke sfeer waar mensen van over de hele wereld samenkomen om de muziek en de energie te vieren. De organisatoren van het festival hebben er ook voor gezorgd dat het festival een authentieke en unieke ervaring biedt. Ze hebben een magische wereld gecreëerd met spectaculaire licht- en geluidsinstallaties, schitterende decoraties en meer. Voor meer informatie over Tomorrowland bezoek je hun officiële website met mededelingen over andere de line-up van 2023.

Festival Tomorrowland
Festivalgangers tijdens Tomorrowland in 2019

Verschillende opties voor een vakantiewoning dichtbij Tomorrowland

Niets is zo leuk als het bijwonen van een legendarisch festival met je beste vrienden. Fans van Tomorrowland kijken het hele jaar uit naar het moment dat het weer plaatsvindt. Als jullie echter van ver moeten komen, dan heb je een verblijfplaats nodig in de buurt. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om op het terrein van het festival te verblijven, zoals een simpele tent. Echter is het veel comfortabel én voordeliger om een vakantiewoning in de buurt van Tomorrowland te boeken. Denk hierbij aan een vakantiewoning in Boom of een vakantiewoning in Niel. Bovendien kun je ook kiezen voor een vakantiehuisje in Rumst of een vakantiehuisje in Willebroek. Vanaf Niel ben je binnen 15 minuten fietsen bij het festivalterrein en binnen 11 minuten met de auto. Hetzelfde geldt ongeveer voor Willebroek. Rumst is iets dichterbij: vanaf hier ben je binnen 4 minuten rijden met de auto bij het festivalterrein en binnen 7 minuten met de fiets.

Er zijn verscheidene opties om uit te kiezen, zoals goedkope vakantiehuisjes dichtbij Tomorrowland of luxe vakantiehuisjes dichtbij Tomorrowland. Er is voor ieder wat wils. Met een vakantiehuisje dichtbij Tomorrowland hoef je helemaal niet op te letten op jouw spullen tijdens het slapen. Bovendien kun je kiezen voor een exempaar dat is voorzien van alle luxes die je thuis ook hebt. Op deze manier heb je pas echt een comfortabele rustplaats na het feesten.

Vakantiewoningen voor groepen dichtbij Tomorrowland

Hebben jullie al besloten wie er allemaal meegaat naar Tomorrowland? Je kunt kiezen uit een breed aanbod van verschillende accommodaties voor vriendengroepen van iedere omvang. Als jullie een verblijf nodig hebben voor een kleine groep, dan hebben jullie bijvoorbeeld de keuze uit een vakantiehuisje dichtbij Tomorrowland voor 4 personen of een vakantiehuisje dichtbij Tomorrowland voor 6 personen. Zijn jullie echter van plan om meer vrienden mee te nemen, dan kunnen jullie ook kijken tussen het aanbod van vakantiewoningen voor 8 personen dichtbij Tomorrowland, zowel als vakantiewoningen voor 10 personen dichtbij Tomorrowland. Ook als jullie een mooi vakantiehuis voor 12 personen dichtbij Tomorrowland nodig hebben zijn er nog zat mooie accommodaties te vinden. In het kort, er zijn vast voldoende vakantiewoningen om uit te kiezen die aan jullie behoeften voldoen. Zo kun je in Boom onder andere de mooiste vakantievilla’s en chalets vinden om in te verblijven gedurende het onvergetelijke festival van Tomorrowland!

Vakantiehuisjes voor 2 personen dichtbij Tomorrowland

Ben je van plan om met jouw beste vriend naar Tomorrowland te gaan of misschien met je partner? Er zijn verscheidene manieren om een vakantiehuisje dichtbij Tomorrowland voor twee personen te boeken. De beste keuze als je zo dichtbij mogelijk het festivalterrein wilt zijn, is natuurlijk een vakantiewoning in Boom zelf. Je kunt echter ook kiezen voor een vakantiehuisje in één van de omliggende dorpen die we eerder hebben benoemd. Wil je een ruime vakantiewoning? Dan kun je in plaats hiervan ook op zoek te gaan naar een kleine vakantiewoning dichtbij Tomorrowland voor vier personen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ruime chalet voor 4 personen in Nijlen op 25 kilometer afstand van het terrein.

Kannaert
Kannaert
België

Dit knusse chalet is gelegen in Nijlen, Antwerpen en zeer geschikt voor een gezin of stel met hond. Het huisdiervriendelijke huis beschikt over een barbecue, een ruime omheinde tuin en een fietsenberging. De bosrijke omgeving zorgt er voor dat je de zon of de schaduw kunt opzoeken. Daarmee is dit het een geweldige bestemming in ieder seizoen. In de buurt van de woning vind je tal van prachtige fiets- en wandelroutes die door de natuur leiden (bijvoorbeeld door over de Kesselse Hei en langs de Nete). Het is slechts een half uurtje met de auto naar de cultuurstad Antwerpen en een kwartiertje naar Lier. Bobbejaanland is ook goed bereikbaar. Het huis is van alle gemakken voorzien. Geniet van de grote, uitgebreide keuken en ontspan met een goed boek op een vna de 2 terrassen terwijl je uitkijkt op de bosrijke omgeving. Er is gratis WiFi beschikbaar: download max 10,40 Mbit/sec en upload max 2,05 Mbit/sec. Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt. We hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Denk aan authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, een stel of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continu op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze gasten. Een Belvilla geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je dat wil. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlak bij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.

Bekijken

Vakantiehuisjes voor 3 of 4 personen dichtbij Tomorrowland

Als je van plan bent met een kleine vriendengroep van 4 personen naar het Tomorrowland festival gaat, dan zijn er verscheidene leuke accommodaties om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vakantiechalet voor 4 personen in Boom of een bungalow in Boom voor 4 personen. Hier kun je samen verblijven in een comfortabele woning dichtbij het festival terrein. Hiermee zijn jullie voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen, zoals in ieder geval één grote of twee kleinere slaapkamers en een badkamer. Bovendien hebben jullie een kleine keuken en een woonkamer om in bij te komen. Dit zijn dus uitstekende opties om heerlijk in bij te komen na een lange avond feest vieren op Tomorrowland! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bijzonder verblijf in Poorthuys Kasteel Wisselkerke Kruibeke gelegen in Oost-Vlaanderen op 22 kilometer afstand van het festivalterrein.

Vakantiewoningen voor 5 of 6 personen dichtbij Tomorrowland

Vaak kiezen mensen er voor om met een grote vriendengroep naar Tomorrowland te gaan. Des te meer zielen des te meer vreugd! Gelukkig zijn er ook voor grote vriendengroepen van bijvoorbeeld 6 personen leuke vakantiewoningen in Boom, Niel, Rumst en Willebroek te vinden om dichtbij het festival te verblijven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een mooie vakantievilla voor 6 personen dichtbij Tomorrowland. Zo hebben jullie samen alle ruimte om gezamenlijk rustig bij te komen na het feesten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vakantiewoning voor 6 personen op 24 kilometer afstand in Bazel.

Vakantiewoningen voor 7 of 8 personen dichtbij Tomorrowland

Heb je voor een grotere vriendengroep van 7 of  8 personen een vakantiewoning dichtbij Tomorrowland nodig? Geen zorgen, ook voor grotere vriendengroepen van 7 of 8 personen zijn er leuke vakantiewoningen in Boom, Niel, Rumst en Willebroek om in te verblijven gedurende het festival. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een vakantievilla voor 8 personen dichtbij Tomorrowland of zelfs een luxe vakantievilla voor 8 personen dichtbij Tomorrowland. Door te verblijven in één van de comfortabele accommodaties kun je optimaal van het festival genieten. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig landhuis voor 8 personen in Sint-Amands op 16 kilometer afstand van Tomorrowland.

Vakantiewoningen vanaf 10 personen dichtbij Tomorrowland

Er wordt vaak gedacht dat het lastig is om een vakantiewoning te vinden voor een grote vriendengroep van 10 of meer personen dichtbij Tomorrowland. Op Vakantiehuisjes.nl helpen we je daarom graag op weg met het vinden van een vakantiewoning op een korte afstand van het festivalterrein waar jullie met zijn allen in kunnen verblijven. Er zijn in Boom, Niel, Rumst en Willebroek verscheidene accommodaties te vinden op het gebied van vakantiehuisjes dichtbij Tomorrowland voor 10 personen en zelfs vakantiehuisjes voor 12 personen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een ruime vakantievilla dichtbij Tomorrowland voor 10 personen of een groot landhuis dichtbij Tomorrowland voor 12 personen. Zo kun je voor een groep van 10 personen op 32 kilomter afstand van het festival een prachtig landhuis voor 10 personen in Puivelde dichtbij Sint-Niklaas in Luik boeken.